Компанията, която сбъдва мечти за успех, стана на 10 години

Агробизнес Консултинг посрещна първия си кръгъл юбилей с приятели и партньори

На изискано парти за десетата си годишнина Агробизнес Консултинг събра през ноември в столицата приятели и партньори. В Sofia Live Club дойдоха не само клиенти на компанията, които с годините са се превърнали в истински приятели, но и представители на аграрната наука и земеделския бизнес елит на страната.

Над 700 реализирани проекта и повече от 500 млн. лева усвоени средства стоят в активите на компанията, която е еталон за работата в консултантския бизнес. След едно десетилетие успешна дейност Агробизнес Консултинг е водеща фирма, специализирана в предоставянето на бизнес консултиране при разработване и управление на проекти в селското стопанство, хранително-вкусовата и преработвателната промишленост и предприемачество в селските региони.

„Искам да ви благодаря, за това че в годините ни поверихте вашите идеи, вашия бизнес, дори и вашите мечти и се надяваме да сме оправдали доверието ви.“ Това каза още в началото на срещата Ивайло Тодоров, основател и собственик на Агробизнес Консултинг. Той изказа специални благодарности и към хората от екипа, които са в основата на успеха. Персонални поздравления получи „стожерът“ Иван Вълков, с когото делят двайсет годишно приятелството.

„Честит юбилей, благодарение на хора като вас, земеделските производители повдигнаха нивото на своето развитие. Много мечти бяха реализирани с помощта на екипа на „Агробизнес Консултинг“, каза от своя страна един от знаковите клиенти на компанията – Венцислав Върбанов и пожела на Ивайло Тодоров и целия екип винаги да има до тях добри приятели. Специални благодарности за успешната си работа с Агробизнес Консултинг изказа и кметът на община Банско Георги Икономов, който малко преди това същата вечер получи приза в конкурса „Кмет на годината“. Успех, който трудно може да се постигне без успешно реализираните инфраструктурни проекти в курортния град. Водещ на специалната вечер беше Александър Кадиев, а за доброто настроение на гостите се погрижи прекрасната Мария Илиева и нейната група. Празникът продължи до ранни зори.